fbpx

Mitt første pepperkakehus!

Å lage pepperkakehus er noe jeg husker godt fra jeg var liten, og med et småtroll i hus var det på tide å ta tak i denne tradisjonen, og greit å prøve seg frem før han blir stor nok til å bli skuffet over mammas bakekunnskaper….

Deigen laget jeg etter oppskriften jeg har brukt med stor suksess før, den finner dere her. Forskjellen var at jeg brukte Schär bread mix fremfor semper fin mix og cirka 30 gram mer enn oppskriften.

Pepperkakehus ble det jaggu ut av bakinga, jeg limte med melis med eggehvitte og pynta mens paps og Trollet leita etter juletre med bikkja på slep.
Som dere ser er det brukt nonstop, og de inneholder melk! På en god dag kan jeg spise litt nonstop så da ble det sånn i år!
Det ble også en hel boks med herlige hjerter, menn, damer, trær og griser – kjempekos!!
Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

2 kommentarer til “Mitt første pepperkakehus!”

  1. Anonym avatar

    hei det så kjempe bra ut:-) er det melis med konditorfarge du har brukt på taket i tilleg til nonstopp? har akkurat laget 5 brett med kjempe gode pepperkaker etter opskriften din nå:-)

  2. kathrine avatar

    Hei anonym!
    Jeg har brukt melis med eggehvitte og konditorfarge (wiltons tror jeg den het, i sånt lite hvitt glass) uten hvetestivelse. Syntes det ble veldig dekorativt! Finnes i MANGE farger og er sikkert et veldig godt alternativ til nonstop 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese