fbpx
Vinteren har kommet tilbake til Trøndelag så jeg baker!

Med kommende barnedåp og bryllup (neste år) er det ikke fritt for at kreativiteten og tankene kretser rundt kaker og mat om dagen. Med blå konditorfarge innen rekkevidde (mamma har kjøpt) så tenkte jeg det kunne vært artig å prøve å lage blå marengstopper til barnedåpen og eventuelt både blå og rosa eventuelt lilla til bryllupet. Marengstopper, is og bær er aldri feil, er det vel?

Du trenger:
2 eggehvitter
120 gr sukker
Konditorfarge
Evt smakstilsetning 
Pisk hvittene stive, og tilsett så litt og litt sukker til du har en seig masse. Settes på plate med skje eller sprøyte. Stekes på 100 grader i en time eller til de slipper papiret.

Så jeg forsøkte meg i dag med to egg. Men siden jeg, som den gniene kjerringa jeg er, hadde kjøpt billige små egg, ble det litt lite hvitte og litt mye sukker så de ble i ikke sprøytbare, men smaken var likevell fortreffelig!

Og til tross for at mor romsterer i kjøkkenet sover lillegutt rolig på stua.
Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Ett kommentar til “Marengskos”

  1. En rosa fugl avatar

    Marengs er godt da:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like