fbpx

Det har ikke gått upåaktet hen at det er en krabat som vokser seg stor i magen min, og det faktum at krabaten fritt kan melde sin ankomst allerede i mellomjula har liksom lagt en aldri så liten demper på min evne til å stelle til jul i år. I dag har formen vært bedre enn på lenge, og jeg falt derfor for fristelsen til å bake og kokkelere aldri så lite!

Først ut denne uka var årets ladning med medisterkaker. Det ble ikke mer enn ca 1,5 kilo i år ettersom vi blir å feire jula alene (ikke julaften) og behovet derfor ikke er så stort. Medisterkakene laget jeg med medisterdeig fra COOP – det skal jeg aldri gjøre igjen! Anbefaler heller en tur til slakteren for å få kjøpt ordentlig deig! Deigen fra Coop var rett og slett ikke av god kvalitet!

Siden jeg først hadde kjøpt inn mye medisterdeig tok jeg meg også tid og ork til å lage en kilo med kjøttpudding – kjekt å ha ferdig i fryseren når vi kommer hjem fra barsel! Lett å lage selv for far 🙂

Annonse

På programmet i dag sto det kryddermuffins – noe jeg har gjort til en vane å lage til jul. Krydrer dem godt med kanel, ingefær, pepper og nellik. Synes det er en enkel og grei måte å spre litt julestemning! Oppskriften jeg brukte denne gangen er veldig annerledes enn den jeg har brukt tidligere som dere finner her. Jeg kommer til å lage en egen blogg med oppskrift på denne typen kryddermuffins!

I tillegg har jeg laget en liten posjon med peanøttkonfekt etter inspirasjon fra denne bloggen. Jeg legger ut min oppskrift og bilder i morgen vil jeg tro 🙂

Ha en fin kveld alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.