fbpx

Endelig er vi ferdige med både omgangen og forkjølelse og matlysten har endelig begynt å ta seg opp. I den forbindelse tenkte jeg å vise dere lesere litt av hva jeg har i mine kjøkkenskuffer!

Det hersker på ingen måte sirlig orden, men innholdet er variert og det er mye av det meste!
Her har jeg mel-, fibrex-, knekkebrød- og havre- forrådet mitt. For ikke å glemme pastaplater og rett i koppen suppe.

 Dette er bakeskuffen min med frø og melblandinger – her hersker det totale kaos og det er på tide med en opprydding……

 Her er tørrmatskuffen; suppeposer, pasta, mel, ris, hermetikk og ferdigsauser – lengst ut til høyre ser dere mannen sin mat – er ikke mye plass han har stakkars!

Annonse

Krydder og fond er viktig i mitt kjøkken – hele nederste hylle er fylt til randen med diverse krydderier. Fond er viktig og jeg ha rmaaaange typer!

Det er så mye krydder å velge i, at jeg til og med må ha noen i skuffen sammen med sleivene! Det er blandt de jeg bruker mest 🙂

Hvordan ser din skuff og dine skap ut?

2 Comments on “Vis meg dine kjøkkenskuffer!

 1. Det var jammen mye spennende 🙂 Jeg hadde tidligere en hylle i langskapet til gluten og melkefrie ting, men den ble så fullstappet at det var helt umulig å finne fram der inne. Nå har jeg tatt et helt kjøkkenskap på veggen som jeg kun har til gluten og melkefritt. Men det er for lite det også 😉
  Ett spørsmål: hva slags Rett i Koppen suppe har du? Kjøpt i Sverige? De Tomatsuppene som var å få tak i her i Norge (på helsekost) har de plutselig tilsatt melk.

 2. Du har jammen et godt utvalg av krydder!
  Bruker du krydder i brødbaksten?

  Jeg bruker et langskap til glutenfritt. Her har jeg alt av glutenfrie varer, både spesialprodukter og slikt som er naturlig glutenfritt. Valgte også å ha eget skap slik at min datter skal være sikker på at i dette skapet er det trygt å hente seg noe å spise/drikke. Glutenholdige varer har jeg i en kjøpmannsskuff; det er stortsett forskjellig typer mel som jeg bruker til bakst til de to største ungene og mannen.

  Ha en fin dag!
  ps – morsomt å følge bloggen din og få gode tips til baking og matlaging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.