fbpx

I  dag skulle jeg egentlig legge ut bilder av en lekker troikakake jeg bakte – det viste seg dessverre at kaka ikke ble vellykket, og jeg bestemte meg derfor rask for å ikke blogge bilder av den – kvalmende var den også!

Jeg velger derfor å heller vise dere litt bilder fra kjøkkenet hvor maten på bloggen blir til.

Annonse

Kjøkkenet ble ferdig til jul i fjor, skiferen på muren kom opp i sommer – lister rundt muren og oppunder taket kom opp etter disse bildene  ble tatt 🙂

Kjøkkenet er ikke stort, men akkurat passe til en familie på to + to – hunder teller som familie må vite! Ha en riktig fin helg alle sammen – nå står det pizza på menyen!

5 Comments on “Her lager jeg mat

 1. Hei!
  Så flott kjøkken du har da!! 🙂
  Ville bare takke for den flotte gaven jeg mottok!! Utrolig kjekt å få gave, og så masse jeg fikk da!! Helt utrolig!! Foreløpig har jeg bare fått prøve meg på havrebrød og det var veldig saftig og godt!! 🙂 ikke litt i nærheten av et tørre kjøpebrødet engang! Herlig!!

 2. jeg bare lurer: hvorfor skriver ikke du en kokebok?
  du har virkelig talent i matlaging.
  jeg har akkurat oppdaget bloggen din, fikk vann i munn for å si det mildt.
  jeg tåler verken gluten, melk, mel, gjær og sukker da men..har en alvorlig tykktarmssykdom

  tusen takk for inspirasjonen du gir:)

 3. Tusen takk for varmende kommentar anonym!! Dette er terapi for meg, en påminnelse om alt det gode jeg fortsatt kan spise til tross for det som ikke tåles! Det er herlig når man oppdager noe nytt som både smaker og er enkelt! Lykke til videre 🙂

 4. bare hyggelig!

  Hehe, jeg mente det egentlig helt alvorlig: hvorfor vurderer ikke du å skrive en kokebok?

  🙂 jeg samt mange andre trenger din inspirasjon

 5. Igjen tusen takk for oppmuntrende ord! JEg har en stor drøm om å lage kokebok – hvor langt jeg kommer får vi vente og se på 🙂 Jeg må bla. ha laget masse mat og skrevet det ned først 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.