fbpx

Først vil jeg få takke samtlige som har vært og som stadig er innom bloggen – noe som i rekordfart har gitt langt fler besøk enn jeg kunne håpet på! Det setter jeg enormt stor pris på.

Annonse

Jeg har siden bloggen startet fulgt nøye meg på hva det er dere søker etter og leser mest innlegg rundt, og gleden er stor når jeg ser at det er gjærbakst og kaker som faller best i smak. Rett før jul fikk bloggen en vanvittig oppgang, og de julerelaterte innleggene seilte fort opp på topp-listen.

Totalt siden bloggens oppstart ser oversikten over mest populære innlegg slik ut:

Gluten- og melkefrie produkttips
Her satte jeg sammen en oversikt over produkter jeg bruker og anbefaler
– nyttig tydeligvis, for denne gikk rett til topps etter bare en uke!

Havrekjeks med sjokolade og peanøtter
Dette er ordentlig gode kjeks med masse sjokolade og peanøtter – perfekte til alt, også jul!

 

Ultrakjapp Gluten- og melkefri Brownies
Dette er kake for mons – god smak av sjokolade, uten spor av hverken melk eller hvete
– herlig, enkelt og veldig godt!

 

 Skolebrød og skillingsboller

Skolebrød og boller er vel noe alle som lever glutenfritt har slitt med, tørt, fælt og grusomt er ord jeg kan bruke om mine boller før jeg fant løsningen – det er andre som har dratt nytte av dette, det vet jeg! Vil du bli en av dem?Gluten- og melkefrie pepperkaker
Pepperkaker er godt og hører jula til – jeg bakte for første gang, og oppskriften delte jeg med dere!

 

Kjapt frøbrød
Brødoppskrifter er det manko på der ute på det store internettet, målet mitt er å dele alt jeg prøver og som smaker godt, med dere – dette brødet var resultatet av et slikt eksperiment. 
Sjokolademuffins
Sjokolademuffins smaker himmelks og er knall å ha liggende i fryseren – jeg delte oppskriften med dere, og raskt seilte den opp på listen over mest leste!


Yoghurtbrød med melkefri yoghurt
Brød med yoghurt som ikke er yoghurt? Det er noe rart med det, men så ufattelig saftig og godt det ble! Dette brødet har ligget langt oppe på listen over leste blogger, og må sies å være noe av det beste jeg har laget av brød.

Med dette ønsker jeg alle mine lesere velkommen til et nytt år – som forhåpentligvis skal
fylles med masse gluten- og melkefri inspirasjon!

~Velbekomme ~ 

1 Comment on “Nytt år og mest leste innlegg

  1. Godt nytt år! Du er kjempeflink og lage mat sjølv om du må tenke alternativt. Kjekt og sjå!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.