fbpx

I dag er det jaggu nyttårsaften – det kom litt brått på oss her jeg sitter med influensasyk mann uten matlyst. Middagen i dag blir derfor ikke noe storslagent, men likevel godt og smakfult!

Annonse

Til middag denne siste dagen i 2010 blir det Baconsurret kyllingfilet med urter, som tilbehør serverer jeg “fløtegratinerte” poteter og soppsaus. Jeg tror det blir et herremåltid for den av oss med smaksløkene inntakt – for han andre blir det mat på bordet 🙂

Til dessert blir det Ananas med Chili og soyais – jeg gleder meg allerede!

Jeg vil også benytte anledningen til å ønske alle dere der ute et riktig godt nytt år
– måtte det nye året by på mye glede for dere alle!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.