God jul alle sammen!

Nå før jul har jeg sett at det har rett og slett eksplodert med besøk på bloggen, og ingen ting er koseligere! Nå er det jul om ikke mange dagene, og de siste forberedelsene er unngagjort på matfronten, og alle oppskrifter er delt med dere!

 Jeg er så heldig å ha juleferie på 5. dagen, og etter noen utrolig late dager tok jeg i dag endelig kamera med meg ut i kulda og knipset litt småtteri fra livet her hjemme på bruket – det er dette som gir meg julestemning – kanskje dere også? God jul til alle dere fra oss, både to- og firbente!

2 Comments Add yours

  1. Linda says:

    Nydelige bilder 🙂

    God jul til deg og dine…

  2. Vibeke says:

    Flotte stemningsbilder!

    Ha en fortsatt god jul 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.