God jul alle sammen!

Nå før jul har jeg sett at det har rett og slett eksplodert med besøk på bloggen, og ingen ting er koseligere! Nå er det jul om ikke mange dagene, og de siste forberedelsene er unngagjort på matfronten, og alle oppskrifter er delt med dere!

 Jeg er så heldig å ha juleferie på 5. dagen, og etter noen utrolig late dager tok jeg i dag endelig kamera med meg ut i kulda og knipset litt småtteri fra livet her hjemme på bruket – det er dette som gir meg julestemning – kanskje dere også? God jul til alle dere fra oss, både to- og firbente!

2 kommentarer Legg til din

  1. Linda sier:

    Nydelige bilder 🙂

    God jul til deg og dine…

  2. Vibeke sier:

    Flotte stemningsbilder!

    Ha en fortsatt god jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.