fbpx

God jul alle sammen!

Nå før jul har jeg sett at det har rett og slett eksplodert med besøk på bloggen, og ingen ting er koseligere! Nå er det jul om ikke mange dagene, og de siste forberedelsene er unngagjort på matfronten, og alle oppskrifter er delt med dere!

 Jeg er så heldig å ha juleferie på 5. dagen, og etter noen utrolig late dager tok jeg i dag endelig kamera med meg ut i kulda og knipset litt småtteri fra livet her hjemme på bruket – det er dette som gir meg julestemning – kanskje dere også? God jul til alle dere fra oss, både to- og firbente!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

2 kommentarer til “God jul alle sammen!”

  1. Linda avatar

    Nydelige bilder 🙂

    God jul til deg og dine…

  2. Vibeke avatar

    Flotte stemningsbilder!

    Ha en fortsatt god jul 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese