fbpx

Få magen i form igjen!

De fleste av oss har vel spist både søtt og salt i jula i tillegg til solide doser fett, i den forbindelse er det sikkert flere der ute som kjenner at magen er rimelig i ulage om dagene?

Annonse

Jeg har nå endelig fått bestilt meg en flaske Biosa med blåbær til magen – det har hjulpet før, så jeg prøver igjen! Om biosa med blåbær står det følgende på nettsidene:

Biosa med blåbær er et rent naturprodukt fremstilt av økologisk råsaft av blåbær, aroniabær (svartsurbær) og solbær. Urteblandingen og råsaften vil fermentere sammen med vår unike blanding av probiotiske melkesyrebakterier. 
Indianerne kalte aroniabær for ”bærenes dronning”, og det høye innholdet av sterke helsefremmende antioksidanter gjorde aroniabær til en av de mest effektive ingredienser i
indianernes medisiner.

Målet er nå at magen skal bli roligere, mindre oppblåst og jeg skal bli både våken og opplagt….så får vi se om det fungerer denne gangen også!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese