fbpx

Jeg er så heldig at jeg har fått hånd om mer glutenfritt havrebrød fra Toro enn jeg klarer å lage selv!

I anledning jul og nyttår vil jeg derfor dele ut en del til dere der ute! Du melder deg enkelt på i konkurransen ved å skrive en kommentar under, samt henvise til konkurransen i din egen blogg. Har du ikke egen blogg går det greit det også, husk da å legge igjen e-postadressen din!

To heldige vinnere får 4 poser glutenfritt havrebrød
og glutenfritt oppskriftshefte fra Toro.
JEg har også flere poser glutenfri muffinsmix liggende, så dersom du tåler melk og hvetestivelse, kan havrebrød byttes i muffinsmix 🙂

5 Comments on “Blogglotteri – Give Away

 1. Hipp hurra, vil gjerne vinne litt mjøl.KJenner fleire som eg kan bake til. Skal tipse om konkurransen vidare til dei eg kjenner som treng slikt mjøl ikvardagen.

 2. Hei Kathrine

  Har lest bloggen din noen mnd. nå. Har en datter som jeg holder borte fra all melk, gluten og hvete(så godt det lar seg gjøre) pga. sykdom. Etter at vi la om kosten hennes har hun ikke hatt de store sykdomsutbruddene, hun fungerer veldig bra og har vert uten akutt medisinering i over et halvt år nå 🙂
  Har fått mye inspirasjon og hjelp fra bloggen din… Takk 🙂

  Mvh Linda

 3. Har akkurat oppdaget bloggen din! 🙂 Sliter veldig med å finne god glutenfri mat, så jeg skal virkelig studere bloggen din godt! Min søster og niese tåler heller ikke melk, og min mor ikke egg, så er en vanskelig familie jeg har!

  Hadde vært utrolig kjekt å vinne oppskriftshefte eller havrebrød, eller begge deler!! 🙂

  Riktig god jul til deg!!

 4. Hei! Kom nettopp over bloggen din – har akkurat fått vite at datteren min på 20 mnd har cøliaki, så her er vi på jakt etter gode tips og oppskrifter, så eg blir nok ein ivrig følger! Så vil gjerne vinne (evt. bytte mot muffinsmix, då vi vel skal vente litt med havre til jenta vår) Ha ei fin jul!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.