Ventemat

Mens jeg venter på at min aldri før utprøvde middagsrett med inspirasjon fra Libanon og TV skal bli ferdig, benyttet jeg muligheten til å spise litt kjeks med ost!

 Jeg er veldig svak fra disse salte “Ritz-Kjeksene” til Schär, de er gode på smak og stiller et saltbehov hos meg 🙂

Siden jeg manglet tofuline osten min, smøreosten, falt valget på en jeg hadde i kjøleskapet, den er kjøpt i det store utland Sverige, og er litt melete på smak, men med litt krydder på toppen gjorde den nytten i kveld!

Ellers må jeg jo få si at jeg har vært utenbygds, og på  Meny i dag, der fant jeg litt ting jeg ellers ikke finner her i Steinkjer; Sprøstekt løk, smelteost, Tikka Masala ferdig på glass og litt annet småtteri som ble med hjem ene og alene fordi jeg hadde lyst på 🙂

Til middag blir det nå grønnsaksris kokt i kyllingbuljong og Sish Taouk (kyllingrett fra Libanon).

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.