fbpx

Mens jeg venter på at min aldri før utprøvde middagsrett med inspirasjon fra Libanon og TV skal bli ferdig, benyttet jeg muligheten til å spise litt kjeks med ost!

 Jeg er veldig svak fra disse salte “Ritz-Kjeksene” til Schär, de er gode på smak og stiller et saltbehov hos meg 🙂

Annonse

Siden jeg manglet tofuline osten min, smøreosten, falt valget på en jeg hadde i kjøleskapet, den er kjøpt i det store utland Sverige, og er litt melete på smak, men med litt krydder på toppen gjorde den nytten i kveld!

Ellers må jeg jo få si at jeg har vært utenbygds, og på  Meny i dag, der fant jeg litt ting jeg ellers ikke finner her i Steinkjer; Sprøstekt løk, smelteost, Tikka Masala ferdig på glass og litt annet småtteri som ble med hjem ene og alene fordi jeg hadde lyst på 🙂

Til middag blir det nå grønnsaksris kokt i kyllingbuljong og Sish Taouk (kyllingrett fra Libanon).

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese