fbpx

Jeg reiser mye med jobben, og bor en god del på hotell – og det er da ikke til å stikke under en stol at mat er og blir den store utfordringen. Klok av skade har jeg derfor alltid med meg litt knekkebrød og smøreost (melkefri), og håper det er noe som helst som kan spises på buffeten på hotellet. Det viser seg dessverre gang på gang, at det er en utfordring! Og da har jeg attpåtil gitt beskjed gooood tid i forveien.

Middag er et problem de fleste kjenner til, men heldigvis er det enklere å få kjøkkenet til å tilberede et stykke kjøtt og litt potet uten melk og gluten, men jeg har opplevd at også dette er et stort problem – også da opplyst i forveien.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Men så var det de positive gangene da, de gangene jeg har opplevd å kunne spise maten som serveres, de gangene kjøkkensjefen faktisk er trivelig og positiv, de gangene man ikke må løpe på do underveis i måltidet og de gangene det attpåtil kan kalles en kulinarisk opplevelse å spise ute – de må ikke glemmes! Siste opplevelse var et bryllup i august og en middag på Dizzie Showteater i Oslo sist uke – begge måltider nydelig og uten snev av bivirkninger! Jeg unner dere alle slike kvelder.

Nå står det sjokoladekake i ovnen – ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.