fbpx

Eksklusiv gulrotsuppe (+)

Jeg bor i gulrotland, eller det vil si; Det dyrkes gulrot og drøssevis av andre grønnsaker rundt meg på alle kanter, og hva passer da bedre enn å lage en suppe basert på grønnsaker jeg vet hvor er dyrka?

Lokale råvarer

Det er noe eget å dra og handle grønnsaker rett fra bonden, fremfor å kjøpe dem på Rema eller OBS. Det synes i allefall jeg. Med på kjøpet får jeg meg en hyggelig prat, et gjensyn med gamle minner og jeg kjenner på at jeg bruker forbrukermakta mi til noe fornuftig. Når jeg handler direkte fra bonden går nå pengene direkte til den som lager maten, ikke matbaroner i slott i utlandet – ja du veit…..

Annonse

Det har vært en utfordrende grønnsakshøst her i området, regn, frost, gjørme – ja alt kjipt du kan komme på av vær har i grunnen gjort bøndene søvnløse. Gleden var stor da gulrota, kålrota og poteten kom opp lell forrige uke.

Melkefri gulrotsuppe

Gulrotsuppe er enkelt å lage og kan varieres i det uendelige, men denne oppskriften er enkel og gir deg en suppe med litt futt i! Har du kokt høne eller kylling, eller kraft til overs fra salt kjøttkoking kan du med fordel bruke det i stedet for buljong. Da har du virkelig supermat som metter!

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like