fbpx

Glutenfrie boller uten melk og egg

Savner du deilige, myke glutenfrie boller som smaker av kardemumme? Lyst til å prøve en av mine gode gamle oppskrifter på glutenfrie boller helt uten melk og egg? Klikk deg inn for oppskrift!

Glutenfrie boller

Glutenfrie boller er kanskje noe av det føste mange prøver seg på når de får diagnosen, kanskje fordi det er noe så innmari koselig over fersk bollebakst. Det er minner, masse minner knytta til varme, ferske boller for de fleste av oss.

Å stå inne og se ut på islagte åkre en søndag morgen i november, mens lukta av nystekte glutenfrie boller med deilig smak av kardemomme brer seg i huset er lite annet enn ekte hverdagslykke!

Dessverre er det lett å miste motet av å starte sin glutenfrie reise med bollebakst, for det er ikke lett å lykkes uten en god oppskrift. Dessuten krever det litt øvelse før du lykkes, akkurat som med glutenholdig bollebakst – jeg kan ikke juge og si det er enkelt!

Annonse

Glutenfri gjærbakst

Det som derimot ER sikkert, er at denne oppskriften er av de enklere, resultatet smaker godt og følger du oppskriften, så øker du sjansene for å lykkes!

Oppskriften kan lett slenges sammen i en kraftig kjøkkenmaskin, eller du kan gjøre som jeg gjorde sist gang; bruke håndmakt. Det er ikke noe problem og krever ikke langt eltetid. Bare rør deigen sammen og sett den til heving!

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like