fbpx

Jeg har laget myke, saftige og ikke minst; grove glutenfrie horn fyllt med vegansk ost og smakfull spekepølse. Det er så godt å ha på luringa i fryseren til sultne kvelder eller som lunsj på skole og jobb. Jeg elsker dem!

Glutenfrie horn

Det finnes mange oppskrifter på horn der ute, felles for mange av dem er at de blir fort tørre, metter lite og inneholder mest luft. Det har jeg forsøkt å bøte på med disse grove glutenfrie hornene som er proppfulle av fiber og næring! De er laget med sukkeroefiber, havregryn og chiafrø som gjør dem mettende og fulle av go’saker for små og store kropper!

Du trenger

  • 7 dl vann
  • 1/4 pose tørrgjær
  • 3 ss sukkeroefiber

Vil du lese videre?

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg 10 kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

2 Comments on “Grove glutenfrie horn med ost

  1. God morgen
    Har du noen gang prøvd med sjømat som fyll? Tror du det kan gå?
    Beste hilsen Steinar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.