fbpx

Matkurs i Nord-Trøndelag


Jeg er så heldig at jeg, gjennom jobben min som regionsekretær i Naaf, har fått tildelt rollen som prosjektleder for et matkurs for ungdom mellom 13 og 18 år i Nord-Trøndelag.
Prosjektet heter “Med skjeen i egen hånd” og skal gjennomføres som to kurs, ett på vårparten (uke 13, 14 og 17) med både teori og praksis. Den teoretiske delen skal en sykepleier i Naaf sentralt stå for, mens den praktiske delen gjennomføres av Matskolen.

Kurset vil gå over tre dager, á tre timer. En teoretisk og to praktiske kurskvelder – jeg gleder meg! Er det noen der ute med barn med matallergi? Kurset er gratis og åpent for alle 🙂

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Ett kommentar til “Matkurs i Nord-Trøndelag”

  1. Tone :) avatar

    Hei!

    Vil bare si tusen takk for at du har denne bloggen! Det er så fint å kunne lese andres erfaringer med oppskrifter, og å få litt inspirasjon i den glutenfrie hverdagen 🙂

    Jeg har er 22 år og fant ut at jeg hadde cøliaki da jeg var 18.. jeg elsker brødmat, så det ble mye som forandret seg. Det som er så fint med bloggen din, er at du er positiv og kommer med gode argumenter for hvorfor gluten(og melke)allergi ikke skal være noen hindring. Jeg slet lenge, og sliter delvis enda, med å finne brødvare jeg synes er gode. Jeg tar meg selv i å ofte se på knekkebrødpakken, for deretter å bare la vær å spise siden det frister så lite. Brødet opplever jeg så og si alltid som uspiselig med mindre det har vært en tur i stekeovnen eller brødristeren. Du har gitt meg ny giv til å begynne med litt baking og utprøving av nye ting – tuusen takk for det 🙂

    Håper du aldri slutter å blogge, du er genial for oss andre allergikere!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese