fbpx
Her om dagen fikk jeg det for meg at jeg endelig skulle få brukt om de bærene jeg plukka i “hagen” i sommer så jeg tenkte å lage muffins med bær og sjokolade.
jeg gjorde følgende:
Muffins:
3 egg
2 dl sukker
2 ss olje
4 dl semper fin mix
2 dl vann/bringebærsaft/soyamelk (litt av hver, men totalt 2 dl) 
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker (står ikke i oppskriften)
1 plate dronningsjokolade
masse herlige usukrede bringebær

Lag eggedosis av egg og sukker og hakk sjokoladen i små biter, bland inn den tørre (sikt det gjerne), ha i olje og bland forsiktig inn væsken. Bland forsiktig inn de friske bærene med en slikkepott. Fordel i muffinsformer (jeg brukte små men skull gjerne hatt større) Stekes i ca 15 minutter ved 160 grader. De ble helt perfekt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.