fbpx
+

Splitter ny gluten- og melkefri bakebok!

Egenreklame // Det er sånn at jeg må klype meg i arma, for jeg har skrevet gluten- og melkefri bakebok! En bok med oppskrifter på alle kakene du trenger for å invitere til bryllup, roinndag, bursdag, kirkekaffe og alt mellom – eller bare ha noe å kose deg med!

Les mer “Splitter ny gluten- og melkefri bakebok!”
+

Bringebærcurd-brownie

Liker du bringebær og sjokolade? Kombinasjonen er uslåelig synes jeg, og her får du begge deler i en frisk, søt og deilig gluten- og melkefri brownie med bringebærcurd!

Les mer “Bringebærcurd-brownie”
+

Eltefritt glutenfritt brød (+)

Let er du etter oppskrift på et skikkelig godt og enkelt lyst glutenfritt brød? Her får du oppskrift på et deilig glutenfritt brød som også er eltefritt. La det heve lenge og la smakene utvikle seg. Sakte.

Les mer “Eltefritt glutenfritt brød (+)”
+

Glutenfrie Gifflar uten melk (+)

Gifflar – du vet disse søte små kanelbollene du får kjøpt i pose? Du finner ikke glutenfrie Gifflar i butikk, derfor har jeg laget en oppskrift til deg! Tør du prøve?

Les mer “Glutenfrie Gifflar uten melk (+)”
+

Glutenfri snacks granola (+)

Glutenfri snacks granola er søt granola med nøtter og frø iblandet litt mørk sjokolade som gir deg påfyll på tur og etter trening – om du ikke er redd for kalorier, for her er det mange av dem!

Les mer “Glutenfri snacks granola (+)”
+

Glutenfrie knekkebrød med frø

Glutenfrie knekkebrød uten mel som blir flortynne og sprø er veldig, veldig godt. Jeg valgte attpåtil å tilsette karve for å få ekstra mye smak. Ja også gjør de magen glad!

Les mer “Glutenfrie knekkebrød med frø”
+ Glutenfri gulrotkake

Hvordan gjøre en kake større?

Lurer du på hvordan du kan lage en kake større enn den er i oppskriften? Du skal kanskje bake til konfirmasjon, bryllyp eller bursdag og ønsker å bruke et egg eller to ekstra? Fortvil ikke! Du får svaret her!

Les mer “Hvordan gjøre en kake større?”
+ Glutenfrie linser med vaniljekrem

Glutenfrie linser med melkefri vaniljekrem (+)

Glutenfrie linser fyllt med deilig melkefri vaniljekrem er farlig godt og kjekt å ha i fryseren. Disse smelter på tungen og smaker himmelsk!

Les mer “Glutenfrie linser med melkefri vaniljekrem (+)”