fbpx

Her får du oppskrift på en knallgod glutenfri havrekjeks med nonstop og peanøtter som er farlig god. Jeg tror ikke du klarer å spise bare ei kjeks….

Annonse

Glutenfrie havrekjeks med peanøtter og “nonstop”

Det er noen oppskrifter jeg lager, som brenner seg fast og som jeg lover meg selv å gjøre enda bedre. Dette er en av dem. Jeg har freshet den opp og den ble, om mulig, mye bedre enn originalen!

Jeg ble så inspirert da jeg så denne oppskriften første gang, at jeg like gjerne slo til og laget den flere ganger på rappen. Det er artig med de små fargerike “nonstoppene”, både for store og små kakemomser. Oppskriften er ganske lik mammas konfektkaker, men her skal smøret smeltes, ikke piskes.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.