fbpx

Podcast – sesong 2

Jeg har gått crazy bananas og vet egentlig ikke helt hvorfor, eller jo, det er kokettering. Jeg har en plan. På en måte. Saken er at jeg har relansert Gluten- og melkefri podcast.

Lavterkel podcast om viktige tema

Jeg snakker om små og store viktige og uviktige tema og lanserer ny episode hver onsdag klokka 09.00. Hver epiosde varer i ca 20 minutter.

Første epiosde i sesong 2 ble sluppet i forrige uke, og jeg håper den på sett og vis setter standarden for det jeg blir å snakke om i ukene som kommer. Jeg snakker om noe jeg virkelig brenner for; Hverdagspuls.

 

 

Gi deg bedre tid

Selv elsker jeg å høre på podcast mens jeg lager mat, hviler, går tur, rydder i huset og flir i stallen. Uansett hva jeg gjør hvor jeg trenger å koble ut så liker jeg å få input. Jeg vet at mange av dere er travle og det å lese mye av det jeg ønsker å formidle utover oppskrifter ikke nødvendigvis er ting dere har tid til å lese – så hvorfor ikke la meg “lese” det for deg?

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Neste episode

Neste episode kommer i morgen klokka 9 og handler om noe så idiotisk som å krangle om hvem som har viktigst glutenintoleranse-diagnose. Du kan høre den og de andre episodene på Spotify, Anchor, Apple podcast, iTunes og flere andre steder der du hører dine podcaster.

Jeg håper du vil følge meg og gi meg tilbakemelding på hva du synes.

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese