fbpx

Kan jeg friste deg med digge glutenfrie vårruller med masse smak, deilig krønsj og en knallgod hot dipsaus? Her er oppskriften min på begge deler!

Farlig gode glutenfrie vårruller

Vårruller er en innmari enkel måte å lage middag med masse grønnsaker. Du kan selv styre hvor mye du har i og bruk gjerne enda mer enn jeg gjør. Det jeg synes er viktig er at det er en god balanse mellom krønsj og myk konsistens i vårrullene. Det får du ved å tilsette kål og gulrot mot slutten så det ikke blir kokt.

Rullekake og vårruller 035

Jeg ruller fyllet inn i rispapir som kjøpes i byens Asiatiske dagligvare, men jeg vet at enkelte store dagligvarebutikker har Blue Dragons sine risark. De er runde og ganske små, men smaken er det ikke noe i veien med.

Annonse

Disse vårrullene laget jeg for åpent kamera på Allergimatsnappen i dag, og resultatet ble så godt at jeg etter den lille fotoshooten på stuegulvet likeså godt spiste opp hele tre vårruller. Jeg trodde jeg skulle sprekke!

Rullekake og vårruller 044

I dag har jeg valgt å lage en hot dipsaus til vårrullene, og det anbefaler jeg at du også gjør. Server med ris og ringle litt av sausen over risen, det tror jeg er en vinner!

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Likte du denne oppskriften?

Du finner flere glutenfrie oppskrifter i kokeboka Hverdagspuls!

  • Hverdagspuls - allergivennlig kokebok uten gluten og melk
    kr299.00

4 Comments on “Glutenfrie vårruller med hot dipsaus

  1. Vårruller er en av våre klassikere her hjemme også. Men jeg pleier å lage dem litt annerledes, med glassnudler, pluss at jeg pensler dem med egg og har i ovnen for en litt sprøere overflate. Skal teste ut din variant også!

    • Hei, omtrent hvor mange vårrulker blir det ut av oppskriften? Litt kjent å vite ifht tillagningen:)

      • Så mange du velger å lage. Alt etter tykkelse og størrelse.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.