Gratis oppskriftshefte; julekaker uten gluten- og melk

Jeg vet det er en god stund til jul, men jeg tenkte at du kanskje er på leting etter gode allergivennlige julekakeoppskrifter allerede nå og har derfor et gratis oppskriftshefte til deg!

Gratis oppskriftshefte

Jeg deler oppskrifter på 7 sorter til jul, alle uten gluten og melk. Jeg deler det gratis med dere ene og alene fordi jeg har lyst. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navn og epostadresse for å laste ned heftet. Jeg kommer ikke til å bombardere deg med mail av den grunn, men er du heldig kan det hende du mottar noen tips og triks et par ganger i året 🙂

Fyll inn skjema og du får heftet rett i din innboks!

Klikk på bildet

Gidder du ikke laste ned?

Du finner mange spennende juleoppskrifter på bloggen også

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.