Jeg trenger din hjelp!

REKLAME
Jeg har driti på draget, bæsjet på leggen, gått på trynet – u name it! Jeg har virkelig klart å røre det til og jeg trenger din hjelp – virkelig! For en gangs skyld er det du som min følger og leser som kan hjelpe meg – det hadde jeg satt stor pris på!

Sjokkregning

Jeg trykket opp oppskriftshefter i fjor, men siden jeg var syk prioriterte jeg ikke å selge flere enn jeg måtte, for regningen var jo betalt – TRODDE jeg. Nå har regningen imidlertid kommet, og jeg trenger DIN hjelp så jeg klarer å betale den – den er på svimlende 8000 kroner!

Gluten- og melkefri kokebok

Rollebytte

Jeg håper og tror du har hatt god nytte av oppskriftene mine de siste 10 årene, og jeg håper du kan hjelpe meg ved å kjøpe et oppskriftshefte til 115,- kroner så jeg får betalt denne regningen – et aldri så lite rollebytte her altså.

Gluten- og melkefritt oppskriftshefte

Heftet består av 20 sider med gluten- og melkefrie oppskrifter og produkttips.

Heftet har oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker og desserter – alt uten melk og gluten!

Jeg har i flere omganger siden 2016 solgt små opplag med Gluten- og melkefritt oppskriftshefte, og nå har jeg igjen noen på lager så du kan få ditt eget eksemplar!

innblikk.jpg
Oppsettet – mange opskrifter på 20 sider!

Legg inn bestillingen din under:

link til skjema

For vipps: klikk “vipps en venn” og legg inn telefonnummer 🙂

Gluten- og melkefritt oppskriftshefte

Legg igjen en kommentar