Produkter jeg bruker

Jeg får veldig mange kommentarer på at folk ikke finner produktene jeg bruker. Tilfellet er at mange butikker har produktene i valgfritt sortiment, men ikke tar dem inn på grunn av etterspørsel/mangel på etterspørsel. Så jeg oppfordrer alle til å mase på sine lokale butikker. De kan om de vil (eller vi maser nok). Jeg starter med mel, så kommer det meieriprodukter og slikt etter hvert!

Mel:

Schär

Dette er melmixen jeg bruker mest. Den får jeg på Coop Obs og Coop Extra. Noen Mega og Prix har den inne også, men spør om de kan ta den inn for deg. Se linker til de ulike melsortene for innhold og mer info.
Schär bread mix
Schär Pastisseri
Schär Fiberbakst

Semper

Semper kjøper jeg primært i Sverige, men får tak i fin og grov mix i nesten alle butikker. Den fine mixen kan brukes omtrent som Schär bread mix, men blir noe tørrere er min erfaring. Rema 1000 har bokhvete og teff i frivillig sortiment, og kan skaffe den på forespørsel. Selv kjøper jeg den i Sverige (Ica).

Semper fin mix
Semper Grov Mix
Semper Teff og bokhvete

Havremel og gryn

Igjen må jeg innrømme at jeg handler mye i Sverige, men Semper ren havre finner jeg på Rema, Obs og Coop Extra. Tror jeg også har sett den på Kiwi. Klikk på lenkene for mer informasjon om hvert produkt.

Provena havremel
Semper ren havre
Axa glutenfri havre

Frø og kjerner

Igjen kjøper jeg mye, og stort i Sverige. Der handler jeg fra Risenta. Hjemme handler jeg fra GoGreen og Änglamark, da jeg har funnet ut at jeg ikke reagerer på de produktene.

Risenta
Hirseflak, bokhveteflak, hel bokhvete, chiafrø, pshylliumfrø ++ 
GoGreen
Hampfrø og chiafrø blandt annet
Änglamark – coops egen serie
Alt av frø og kjerner jeg tåler

 

Andre bakeprodukter

Fibrex/sukkeroefiber
Ica Sverige, Coop OBS
Fiberhusk/psyllium husk
Ica Sverige og Coop Obs, Coop Mega og Meny
Surdeigspulver
Spar
Øvrige
Quinoa, Teffgryn og diverse frø kjøper jeg om jeg finner det i helsekostbutikker og dagligvarebutikker.

 

Bake- og meieriprodukter

Ost
Tofutti Creamy smooth naturell og med urter
Coop Obs og Meny
Yoghurt
Soya alpro naturell, vanilje og blåbær
Coop obs, Coop Extra og Meny samt noen rema og kiwibutikkerMelk og fløte av ris og soya
GoGreen, alpro og ulike andre tilgjengelige merker de har til en hver tid
Smør
Berit Nordstrand Smøremyk Rapskokos
Samtlige matvarebutikker

Kokosblomstsukker kjøper jeg i helsekost eller hos Søstrene Grene

 

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar