Frokosttips

Når man må kutte gluten og melk fra kosten er frokost og andre måltider hvor man ofte spiser brød, det man først og fremst får problemer med å skjønne hva man skal spise til. For hva spiser man når man ikke spiser brød?

Min løsning har blitt hjemmelaget granola, soyayoghurt og friske bær eller eple. Jeg har litt ulike frø og nøtter i hver gang jeg lager granola, men det blir knallgodt hver gang!

http://www.glutenogmelkefri.com/2013/12/hjemmelaget-frokostblanding.html

Alpro har tre yoghurter jeg bruker; vanilje, naturell og blåbær. Min lokale butikk er skikkelig dårlige på forutsigbarheten på enkelte produkter og sist var alle vanilejoghurtene utgått på dato. Så da de var spist opp (kjøpte dem) gikk jeg for naturell iblandet litt stevia med vanilje og ekte burbon vanilje – det ble knallgodt!

Topp det hele med eple eller friske bær og litt kokosmasse. Personlig liker jeg å ha noen skiver med kylingpålegg på siden for å holde på metthetsfølelsen litt lengre.

Legg igjen en kommentar